Edelleen linjapukkeja

Lokakuun 1. 2013

Tänään sain tehtyä kolme pukkia lisää. Piti myös kokeilla kuinka linjalanka osuu kohdalleen. Sitä varten piti käydä keskenkaiken ostamassa toinen luoti. Luulen että homma täytyy tehdä loppuun kokeneemman kaverin avustuksella, joten jätin viimeisistä pukeista merkkinaulan paikat vielä pois. Ne on sitten nopea lisätä kun sen aika tulee. Jotenkin kaipasin laseria avuksi, vaikka kuulin ettei sitä tässä tarvita…

Naapurikin kävi juttusilla, kerroin tarkemmin suunnitelmista ettei tule yllätyksenä kun jokin aamu kaivinkone möyrii (toivottavasti) nurkalla.                         Vielä en viitsinyt kysellä kaivurin aikataulua kun pukitkin on toistaiseksi vaiheessa. Uskon että se ilmestyy tontille ajallaan. Tosin tässä projektissa ei uskomisella ole aiemminkaan kauhean hyvin edistytty.

Tässä kännykällä otettu vähän huonolaatuisempi kuva ennen työkalujen pois korjaamista ja valmistautumista varsinaiseen työpäivään.

linjapukkeja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 − = 12