Kaivuria odotellessa

Lokakuun 7. 2013

Linjapukit tuli valmiiksi viikonloppuna. Lopulta sain kaikki samaan korkoon vaaitusletkulla, sunnuntaina vävykokelas tuli avuksi ja saatiin vedettyä linjalangat ja lyötyä pukkeihin naulat jolla langat saa myöhemmin oikeille kohdille. Työkaveri kävi illalla hakemassa marjapensaat talteen ja muutenkin alue tuli raivattua kaikesta ylimääräisestä. Seuraavaksi olisi kaivurin vuoro, vielä ei ole kuulunut sen aikataulua, täytyy varmaan kysellä taas. Myös tarvikkeita perustuksia varten pitäisi alkaa tilailemaan ja koittaa katsoa edullisin vaihtoehto niiden hankkimiseksi.

Viime viikolla vein kaupungille rakennekuvat leimattavaksi. Perustuskuvat olen vienyt jo heinäkuussa. Kysäisin samalla niiden kohtalosta. Koneelta näkyi että ne on leimattu, mutta niitä ei löytynyt mistään. Nyt viemässäni nipussa oli kyllä perustuskuvatkin, onneksi, sillä niiden uudelleenhankkiminen olisi taas vienyt aikaa. Leimaamiseen menee kuulemma vähintään kaksi viikkoa, toivottavasti hommat ei jumitu niiden takia.

Yksi kuva linjalangasta ja luodista. Kuva näköjään vähän hämää, kun kaikki muu on vinossa, niin tuo ainoa vaaterissa oleva taso näyttää vinolta myös.

linjalanka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

57 − = 51