Pohdintaa ovista

Syyskuun 28. 2013

Tällä viikolla olen lähetellyt tarjouspyyntöjä ovista. Tallin oviaukot ovat mitoiltaan 2750mm x 2250mm (lev x kork). Lisäksi talliin tulee erillinen käyntiovi. Katselin keväällä että eräästä nettikaupasta saa ovia tuon kokoisena, joten oviaukot suunniteltiin sen mukaan. Molempiin oviin tulee myös moottorit. Tarkemmin tarkasteltuani ja googlailtuani, päätin pyytää tarjouksia ovista useammastakin paikasta. Nuo nettikaupan ovet on kyllä edullisia, mutta pikkuhiljaa kypsyi päätös satsata oviin hiukan enemmän. Tähän mennessä olen pyytänyt tarjoukset neljästä paikasta, yllätyksekseni kaikkiin tarjouspyyntöihin on myös vastattu, muutamaan jopa todella nopeasti, puhutaan tunneista tarjouspyynnön jättämisestä. 🙂

Hintahaarukka kahdesta ovesta rahteineen ja moottoreineen vaihtelee vajaasta 1900 eurosta reiluun 3200 euroon. Toiseksi kallein tarjous houkuttelisi, tuote vaikuttaa laadukkaalta, mutta en taida uskaltaa tässä vaiheessa venyttää budjettia niin paljoa. Ensi viikolla yritän hakea vielä tarjouksen tuosta naapurikaupungista, silloin voisi jopa säästää hiukan rahtikuluissa. Ovet löytynevät jostain hintahaitarin keskiväliltä, olen oikeastaan mielessä jo päättänyt mistä ne tulee, ellei ensi viikko muuta tilannetta. Yllätys on ollut myös se, kuinka paljon ja monen merkkistä ovea on tarjolla. Jokainen vielä kehuu omiaan, niin eipä ole helppo valinta. Esitteistä ja nettisivuilta ei paljoa eroja tunnu löytyvän. Koitin myös katsella muiden kokemuksia, mutta tuntuu että jos yksi kehuu, seuraavassa viestissä joku toinen moittii. Paras siis vaan yrittää itse tutkia ja toivoa ettei mene paljoa pieleen.  😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

31 − = 28