Täytöt alkaneet

Tänään aloitettiin täytöt. Ensin ajettiin tavaraa romumontun täyttämiseksi. Sinne oli kertynyt jonkin verran vettä, joka pumpattiin ensin pois.  Suodatinkangas alle, tavarat samalle tasolle muun montunpohjan kanssa, tärytys ja sen jälkeen levitettiin suodatinkangas koko montun alueelle. Suunniteltiin salaojia ja sadevesiviemäreitä, sekä katsottiin mihin kohti kaivetaan oja viemäriputkelle. Samassa kaivannossa ilmeisesti viedään maakaapeli sähköjä varten. Samalla vedettäneen varaus vesiä varten, ne voi sitten liittää myöhemmin jos siltä tuntuu. Ajattelin että sähkökeskus ja vesipiste tulee oikealle seinustalle, koska sitä puolta todennäköisesti käytetään vähemmän. Ei ole sitten tiellä kun auton ympärillä häärää.

Jouduin lähtemään puolenpäivän jälkeen töihin, täytettä piti vielä iltapäivällä tulla muutama kuorma. Sain kuitenkin puhelinsoiton, että autosta hajosi turbo ja ajot jäi tältä päivältä siihen. Auton on tarkoitus mennä vielä tänään pajalle, että huomenna päästäisi jatkamaan. Oli niin hektinen päivä, etten ehtinyt edes ottaa kuvia. Mutta korjaan tilanteen tuonnempana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

92 − 84 =