Harkkojen muuraus alkaa

Viikon hiljaiselon jälkeen tänään taas päästiin eteenpäin. Otin hiukan töistä vapaata, eilen pääsin hakemaan jokunen viikko sitten tilatut nosto-ovet, jotka oli saapuneet myyjälle. Oviaukkoja ei vielä ole, joten ovet meni varastoon odottamaan asennusta.

Tänään oli tarvikkeiden hankintapäivä, haettiin 200kpl harkkoja, kaksi 1000kg säkkiä harkkolaastia ja 60 metriä harjaterästä. Pihaan tuli myös betonimylly.

Propattiin anturaan muurauslinjalaudat, että päästään aamulla suoraan aloittamaan. Saatiin vinkki, että kannattaa merkitä spraymaalilla laudan se puoli joka on linjalla, ettei epähuomiossa vedetä linjanarua laudan väärälle puolelle. Kuulemma jollain on joskus käynyt sellainen virhe. Siinäpä oli sitten vanhemmalle pojalle hyvä homma, sitä spraymaalia kun tahtoo aina silloin tällöin löytyä vääristä paikoista. Nyt oli hyvä tilaisuus oikein luvan kanssa päästä heilumaan purkin kanssa. Yllättäen kun vihjaisin asiasta, ei mennyt kauaa kun kaveri oli purkki kädessä pihalla. Yleensä jos jotain pyytää, se tapahtuu huomattavasti hitaammin, jos ollenkaan. Maalikin oli löytynyt omasta komerosta. 🙂

Ehti tulla pimeää enkä saanut otettua kuvia, tosin ei ollut paljoa vielä kuvattavaakaan. Toivottavasti huomenna on ja kamerankin ehtii hakemaan esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =