Onko projekti kirottu?

Tässä projektissa on ollut vastoinkäymisiä enemmän kuin soisi pahimmalle vihamiehelleen. Työmaa jouduttiin pistämään seis viikko sitten perustavaa laatua olevan mittavirheen/ajatuskatkon vuoksi. Sen seurauksena lähes puoleenväliin muurattu sokkeli oli sivussa linjapukkeihin siirrettyyn ulkoseinälinjaan nähden. Pahinta oli, että heitto oli tontin rajaan päin, eikä ollut varmaa täyttyikö rajaan tarvittava välimatka enää.

Vastaava soitti kaupungin rakennustarkastajalle, joka ei kuulemma ollut kauhean mielissään tapahtuneesta. Uhkana oli että joudutaan purkuhommiin. Otettiin kuitenkin tähän väliin sijaintikatselmus, mittamiehet tulikin jo seuraavana päivänä mittaamaan sokkelin.

Työmaan seisottua lähes viikon, olin jo melkein menossa kulmahiomakone- ja timanttilaikkakaupoille valmiina purkamaan ja aloitamaan alusta. Tänään tuli kuitenkin helpottava tieto, saadaan jatkaa eikä tarvitse purkaa tai edes kikkailla sen enempää.

Samantien tuli uutta tavaraa tontille, aamulla homman on tarkoitus jatkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 86 = 93