Hommat jatkuu…

”Pieni” tauko niin blogipäivityksessä, kuin tallin rakennushommissakin. Oli ”talvi” välissä… Ja kieltämättä vähän muitakin juttuja.

Mutta nyt alkoi reilu viikon loma, jospa sitä saisi edes jotakin aikaiseksi. Tänään hain tavarat kattoruoteita varten. Pieniä pähkäilyjä aiheuttaneet päätyräystäiden suunnitelmat on selvitetty, joten eiköhän se tästä. Tilasin myöskin kaapelit lattialämmitystä varten, alkaisi valua edeltäneet tarpeet olla myös kasassa. Vielä kun muistaisi ennen valua tehdä liitännän vesipisteen viemärille, joka unohtui syksyllä laittaa. Onneksi vielä ei ole liian myöhäistä, vaikka olisihan se ollut helpompi tehdä oikealla ajankohdalla…

Enköhän jonkun kuvankin saa lisättyä, kunhan on jotain uuttaa kuvattavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 4 =