Kattohommat jatkuu edelleen

Lomalla oli kaikenlaista häslinkiä ja vieraitakin kylässä viikon verran, mutta silti jotain saatiin aikaiseksikin. Pressut on viimein siirretty varastoon, kelit suosi, joten kattoa koitettiin saada päälle. Kulmien teko oli hiukan hankalaa, varsinkin taakse, sinne kun ei kunnolla saa minkäänlaista siirrettävää telinettä. Mutta saatiin homma jotenkin onnistumaan.

Päätyräystäät valmiit:

paatyraystaat

Lattialämmityskaapelit saapui, on nekin valmiina varastossa kun sen aika tulee. Viikonloppuna Kodin Terrassa oli kevätpäivät, sain mielestäni kohtuullisen tarjouksen kattopelleistä ja räystäspelleistä ja kun viikonloppuna sai vielä tuplabonuksetkin, haettiin nekin varastoon. Kohtahan niitä tarvitaan. Seuraavaksi oli aluskatteen ja tuuletusrimojen asennus. Ihan Pro-tasoa niistä ei tullut, mutta eiköhän limitykset ole kuitenkin kohdillaan ja eilinen sade oli viimeinen testi, tallin sisäosat pysyi kuivana. Harjalle jätettiin tuuletusrako ja viimeinen aluskatekaistale kiinnitettiin ruoteiden päälle. Näin pitäisi myös tuuletuksen toimia. Pientä fiksailua vielä päädyissä, mutta sen voi tehdä kun asennetaan ruoteita.

Aluskatteet ja tuuletusrimat paikoillaan:

aluskatteet

Hommat jatkuu siis ruoteiden asennuksella. Pääty- ja alaräystäslaudat maalataan maassa ennen asennusta, niin ei tarvitse sitä aikaa keikkua katon reunalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =